Score-board.nl is in 2018 opgericht door Robert Holscher uit liefde voor de tafeltennissport en zijn enthousiasme voor programmeren en electronica. Het eerste electronische score-board voor tafeltennis had een integratie met websites van verenigingen en live was de score niet alleen op het digital bord te volgen maar ook op de websites van de verenigingen.

De scorebord interface is altijd een uitdaging. De telbord interface in TTapp was de oplossing. Deze heldere en duidelijke interface is intuitief en hierdoor door iedereen te bedienen.

Technieken veranderen en zo ook inzichten. Dit is dan ook de belangrijkste reden om samen te werken met Toni van de Wiel van TTapp. Door deze unieke samenwerking, nieuwe technieken en gebruikmakend van IoT (Internet of Things) is er een nieuw product ontstaan : Digitale scorebord. Dit product is vanaf die tijd verder ontwikkeld en werd in januari 2019 officieel gelanceerd. Door de automatische update functies van de firmware blijft het bord altijd actueel en worden er nieuwe functies regelmatig toegevoegd. Zo is het bord ook inmiddels aan te sturen via de NTTB app .Het bord is bij de topclubs inmiddels een begrip. Lees meer over het product op de homepage en volg onze facebook pagina

 

Score-board.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
facebook: @scoreboardnl